Internet

 Abonamente Internet Pentru Acasa

dcn home user 800

 

DCN Telecom ofera utilizatorilor “home-user” 4 tipuri de abonamente, menite sa intampine necesitatea de confort si functionalitate la cele mai bune preturi.

Functionalitatea serviciilor este garantata in proportie de 98%, iar accesul la service este rapid si gratuit, prin echipe operative 24h/24h / 7 zile pe saptamana /365 zile).
Clientii actuali DCN Telecom pot solicita modificarea tipului de abonament, fara costuri suplimentare. Totodata, marirea vitezei de transfer se aplica automat si pentru clientii deja existenti.

 

Abonamente Internet Pentru Companii


dcn busines-800Cu DCN Telecom compania dvs. va avea un partener de incredere ce poate oferi tehnologia si platforma pentru sustinerea propriului obiect de activitate .

Fiind o companie de comunicatii, cu viziune pe termen lung in business – pretuim relatiile cu clientii nostri si
construim aceasta relatie, fiind intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti prin calitate, accesibilitate si promptidudine.

Functionalitatea serviciilor noastre este garantata in proportie de 98%.

Urmarind indeaproape necesitatile clientilor nostri precum si ale pietei, DCN Telecom ofera o gama variata de solutii de comunicatii, adaptate necesitatilor clientului.

Aproape orice firma si majoritatea locuintelor sunt astazi conectate la internet avand la dispozitie o varietate mare de alternative. DCN Telecom se adreseaza cu precadere si firmelor.

Furnizam servicii de acces Internet de calitate bazindu-ne pe o retea extinsa de fibra optica in Bucuresti, parteneriate puternice cu alte firme pentru solutii de acces local, in afara Bucurestiului, un datacenter de inalta disponibilitate si suport tehnic calificat.

Pentru companii, decizia de alegere a unui ISP nu este doar o chestiune de pret, ci si una care sa tina cont de:

-stabilitatea retelei;
-calitatea si numarul peeringurilor IP;
-rigurozitatea politicilor de rutare trafic IP care asigura un serviciu de calitate;
-suport tehnic calificat 24×7.

Serviciul de acces Internet poate fi achizitionat singur sau impreuna cu alte servicii care cresc valoarea pentru client:

  • – Backup de infrastrucutura de acces – legaturi redundante de fibra optica DCN Telecom pe trasee diferite si din echipamente diferite sau DCN Telecom poate comanda bucla locala de backup cu mediu de transmisie diferit de la alti operatori;
  • – Servicii de telefonie;
  • – Securitate IP bazata pe firewall la sediul clientului;
  • – Gazduire web, gazduire de e-mail;
  • – Gazduire dedicata – web servere dedicate sau servere de aplicatii.

 Pentru mai multe detalii ne puteti contacta 

Mobil: 0727.040.727
Mobil: 0722-222-252

Sau pe pagina de contact ( Click Aici pentru Contact )