Termeni si conditii

Acesta este website-ul oficial al S.C. Digital Construction Network S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40 / 6892 / 13.04.2005, CUI: RO17478310 cu sediul în Bd-ul Theodor Pallady, nr. 3, bl. X1, sc. D, ap. 169, sector 3, București, România, telefon Departament Relatii Clientii – 0727.040.727, 0722.222.252.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea S.C. Digital Construction Network S.R.L. Conditiile de utilizare se refera la website-ul www.dcn.ro.

Continutul site-ului www.dcn.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand dar nelimitandu-se la forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a S.C. Digital Construction Network S.R.L. Materialele publicate si continutul www.dcn.ro pot fi utilizate in scop personal, fiind interzisa comercializarea acestora.
S.C. Digital Construction Network S.R.L. nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.dcn.ro. S.C. Digital Construction Network S.R.L. isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.dcn.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele si serviciile comercializate.
S.C. Digital Construction Network S.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.dcn.ro. S.C. Digital Construction Network S.R.L. isi rezerva dreptul de a taxa unele dintre serviciile oferite pe www.dcn.ro, situatie in care te va infoma in prealabil despre taxarea acestor servicii.
S.C. Digital Construction Network S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale www.dcn.ro. S.C. Digital Construction Network S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru veridicitatea infomatiilor furnizate de terte parti pe www.dcn.ro.
S.C. Digital Construction Network S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului www.dcn.ro.

Daca nu esti de acord cu conditiile de utilizare de catre tine a website-ului si a datelor cu caracter personal de catre S.C. Digital Construction Network S.R.L. nu mai utiliza acest web site.

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale, in conformitate cu Legea 677/2001.