Securitatea prelucrarii datelor

Masuri luate pentru asigurarea securitatii prelucrarii datelor.

SC DIGITAL CONSTRUCTION NETWORK  SRL ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

  1. Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar din personalul unitatii sau din personalul companiilor care ofera serviciu externalizat in baza unui contract;
  2. Fiecare dintre acesti utilizatori acceaza baza de date cu propriul nume de cont si parola (dupa 3 introduceri gresite a parolei contul se blocheaza).
  3. Toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces, iar la fiecare terminare de sesiune in baza de date vor inchide sesiunea . In cazul in care unul sau mai multi utilizatori sunt revocati din diverse motive conturile de acces se suspenda automat.
  4. Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu.
  5. Orice operatiune de colectare si/sau modificare a datelor cu caracter personal de catre utilizatori este inregistrata permanent (se inregistreaza utilizatorul, data, ora si tipul modificarii); de asemenea sunt inregistrate si toate logarile si delogarile tuturor utilizatorilor la baza de date.
  6. La intervale de timp (~3 luni) se efectueaza o copie de siguranta a bazei de date.
  7. Terminalele si echipamentele de la care se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt plasate in incaperi la care accesul este restrictionat; unitatile de calcul au implementate solutii de protectie antivirus, antispam si firewall updatate la zi.
  8. Imprimarea datelor cu caracter personal se realizeaza numai de catre utilizatorii autorizati pt aceasta operatiune si numai in scopuri cerute de legile in vigoare (facturi, avize de insotire a marfii, contracte comerciale).
  9. Datele cu caracter personal sunt stocate electronic in fisiere securizate, protejate de parole.
  10. Informatiile pe suport de hartie sunt pastrate in dosare speciale, la care au acces doar angajatii societatii, carora le incumba obligatia de confidentialitate.